PRAKTISCH

Verwijzing en wachttijd

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

De wachttijd varieert van 1- 4 weken.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je bij voorkeur het contactformulier invullen of mailen. Als je toch liever belt en ik de telefoon niet direct kan beantwoorden, spreek dan een bericht in, dan bel ik terug. Mocht je vragen hebben of twijfel of je bij mij op de juiste plek zit, dan is telefonisch overleg vooraf ook mogelijk. Vul dan het contactformulier in, dan plan ik vrijblijvend een terugbelafspraak met je in.

Locatie en beschikbaarheid

De praktijk is gevestigd in gezondheidscentrum PANDa aan de Bekkerstraat 118 in Utrecht.

Mijn werkdagen zijn maandag ( tot 14 uur), woensdag ( tot 17 uur), donderdag ( tot 17 uur) en vrijdag ( tot 14 uur).

Tarieven

Voor het eerste consult reken ik een gereduceerd tarief.  Je kunt een eerste indruk krijgen en we onderzoeken wat ik jou kan bieden als seksuoloog. Voor alle gesprekken geldt dat je alleen of samen met je partner kunt komen. Voor U- pas houders en studenten hanteer ik een aangepast tarief. Mochten de kosten een drempel voor je zijn, neem dan contact met mij op.

Als je door een collega verwezen bent voor een medisch seksuologisch onderzoek ( MSO), kun je bij mij terecht voor een medische beoordeling van je klachten. Ik kijk dan vooral naar de lichamelijke aspecten die mee zouden kunnen spelen. Het onderzoek bestaat uit een gesprek, een lichamelijk onderzoek, uitleg over mijn bevindingen en een advies. Je ontvangt hiervan een verslag via de mail. De afspraak duurt 50 -60 minuten ( excl. verslaglegging). Mocht je erg opzien tegen dit onderzoek, laat me dat dan vooraf weten. Ik kan een inschatting maken of er extra tijd nodig is.

eerste consult

 60 minuten

 

80 euro

 

vervolgconsult

60 minuten

 

112 euro

tel. consult

30 minuten

 

56 euro

MSO

max. 60 minuten

 

115 euro

 

U-pas/ student

45 minuten

 

80 euro

toeslag extra tijd/

huisbezoek

 

20 euro

Betaling geschiedt na afloop via een factuur en digitaal betaalverzoek per email.

Vergoeding

De kosten van de consulten worden niet vergoed door de ziektekostenverzekering.

Annuleren

Je kunt een afspraak op werkdagen 24 uur van tevoren kosteloos afzeggen per mail of telefoon ( kantoortijden). Afspraken die daarna worden geannuleerd zal ik volledig in rekening brengen, net als afspraken waarbij je zonder afmelding niet komt opdagen. Let op: annuleringen tijdens het weekend of op feestdagen dateer ik op de eerstvolgende werkdag.

Privacy

Een arts- seksuoloog* heeft beroepsgeheim. Ik hecht veel waarde aan jouw privacy en zal dan ook zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaan. Voor de uitgebreide privacyverklaring.

Registraties

BIG registratienummer

49048529201

AGB praktijkcode

84058095

AGB zorgverlenerscode

84116035

KvK – nummer

78426642

*Ik ben geregistreerd als arts met aantekening seksuologie NVVS en lid van de beroepsvereniging voor seksuologen.

Klachtenregeling

Heb je vragen of opmerkingen of ben je niet tevreden over onze gesprekken? Laat het mij weten! Ik sta open voor feedback en ga graag met je in gesprek om samen te kijken wat er verbeterd zou moeten worden. Het kan zijn dat je – ondanks een gesprek – ontevreden blijft. Of dat je het gesprek liever wilt doen met een onafhankelijk persoon er bij. Dan kun je contact opnemen met P3NL.

Website: Klachtenregeling