PRAKTISCH

Verwijzing en wachttijd

Je kunt op korte termijn bij mij terecht. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je het contactformulier invullen, mailen of bellen. Als ik de telefoon niet direct kan beantwoorden, spreek dan een bericht in, dan bel ik terug. Mocht je vragen hebben of twijfelen of je bij mij op de juiste plek zit, dan is telefonisch overleg vooraf ook mogelijk. Vul dan het contactformulier in, dan plan ik vrijblijvend een terugbelafspraak met je in.

Locatie

Woensdag (hele dag): Biltstraat 190 in Utrecht. In dit pand zijn meerdere praktijken gevestigd.

Vrijdag (tot 14 uur): Nicolaas Beetsstraat 2A in Utrecht. Dit is de zij-ingang van gezondheidscentrum Mariahoek aan de Singel.

Maandag en donderdag ( optioneel):  een locatie van ‘Het Coachhuis’ in Utrecht.

Tarieven

Voor het eerste consult reken ik een kennismakingstarief.  Je kunt een eerste indruk krijgen en we onderzoeken wat ik jou kan bieden als seksuoloog. Voor alle gesprekken geldt dat je alleen of samen met je partner kunt komen. Indien je niet in staat bent ( door verminderde mobiliteit en/ of ziekte) om naar mijn praktijk te komen, dan zijn gesprekken aan huis mogelijk binnen Utrecht. In verband met de reistijd reken ik dan een toeslag van 20 euro. Voor U- pas houders hanteer ik een aangepast tarief. Mochten de kosten een drempel voor je zijn, neem dan contact met mij op.

Als je door een collega- seksuoloog verwezen bent voor een medisch seksuologisch en educatief onderzoek, dan kun je bij mij terecht voor een medische beoordeling van je klachten. Ik kijk dan vooral naar de lichamelijke aspecten die mee zouden kunnen spelen. Het onderzoek bestaat uit een gesprek, een lichamelijk onderzoek, uitleg over mijn bevindingen en een advies. Je ontvangt hiervan een verslag via de mail. De afspraak duurt 50 minuten ( excl. verslaglegging). Mocht je erg tegen het onderzoek opzien, laat me dat dan weten via het contactverzoek. Dan maak ik vooraf telefonisch een inschatting of extra tijd nodig is.

eerste consult  (60 minuten)

 

65 euro

 

vervolgconsult  (60 minuten)

 

100 euro

telefonisch consult (30 min)

 

50 euro

medisch onder-zoek (50 min)

 

100 euro

(per 1/11/21)

U-pas tarief       (45 minuten)

 

65 euro

toeslag extra tijd/ huisbezoek

 

20 euro

Betaling geschiedt na afloop via een factuur en digitaal betaalverzoek per email.

Vergoeding

De kosten van de consulten worden niet vergoed door de ziektekostenverzekering.

Annuleren

Je kunt een afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos afzeggen per mail of telefoon. Afspraken die daarna worden geannuleerd zal ik volledig in rekening brengen, net als afspraken waarbij je zonder afmelding niet komt opdagen.

Privacy

Een arts- seksuoloog* heeft beroepsgeheim. Ik hecht veel waarde aan jouw privacy en zal dan ook zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaan. Voor de uitgebreide privacyverklaring.

Registraties

BIG registratienummer

49048529201

AGB praktijkcode

84058095

AGB zorgverlenerscode

84116035

KvK – nummer

78426642

*Ik ben geregistreerd als arts met aantekening seksuologie NVVS en lid van de beroepsvereniging voor seksuologen.

Klachtenregeling

Heb je vragen of opmerkingen of ben je niet tevreden over onze gesprekken? Laat het mij weten! Ik sta open voor feedback en ga graag met je in gesprek om samen te kijken wat er verbeterd zou moeten worden. Het kan zijn dat je – ondanks een gesprek – ontevreden blijft. Of dat je het gesprek liever wilt doen met een onafhankelijk persoon er bij. Dan kun je contact opnemen met P3NL.

Website: Klachtenregeling